En härlig dag

Vilken bra ledig dag! Nya och fin i håret. Underbar färg och nya toppar. Super! Hälsade på farmor en snabbis, alltid kul att hälsa på henne eftersom hon blir så glad. Kanon. Lunchade med Kim på vårt nya häng, THAIBUFFÈN! Mumma. Käkade en daim- och en polkagriskula från glassbaren i Arvika. Sol och mys på torget. Gott.

Eftermiddagen tillbringades med Johanna, Linda, Jessica och Ingela på Bergsklätt. Korvgrillning OCH fika blev det. Kalorierna ska vi inte räkna idag. OK? Onsdagar räknas inte ändå, eftersom det är lill-lördag. Det var supermysigt på Bergsklätt och det var jätteroligt att snacka lite dynga. 

Efter vår tur i skogen åkte vi och matade fåglarna med bröd. Jävligt uppskattat ska jag tala om. När brödet var slut, fåglarna mätta och Ingela livrädd stack vi där ifrån för lite foto session. Hade ett uppdrag från Elin som jag fullbordade, plus lite till. Och sedan tog vi kort på Arvikas attraktioner så här års. Vi insåg att vi bor på en ganska död ort, men en mycket trevlig sådan ändå.
Kommentarer


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback