Thin Sussie

Smala Sussie.
Jag vet inte om jag behöver säga så mycket mer än så. Har man sett filmen så vet man vad jag talar om.
En film. Fantastisk. Asrolig. Och helt sjuk. Bättre blandning kan det inte bli.

"Fina killar, arbetarklasskillar, fast
utan arbete. Nu är de bara fina killar."


BioRio

Igår när Andreas slutat jobba blev det en riktig myspyskväll minsann. Hastigt och lustigt bestämde vi oss för att gå på bio, och det var Bröllopsfotografen som gällde.

Ganska mycket folk för att vara lilla Arvika, men detta var tydligen en populär film. Och den var ju jättebra! Vi skrattade högt ett flertal gånger alltså, så det var riktigt bra. Lyckat.

När vi kom hem slängde vi oss i sängen och kollade på Färjan. Vilket sjukt program, eller snarare - vilka sjuka människor. Hela högen är ju helt knäppa. Men det är väl sånt som säljer, I guess.

Tack för en mysig kväll i alla fall min älskling! ♥

Nu ska jag snart iväg för att jobba. Bytte egentligen med Anna så att hon skulle jobba idag, men hon fick feber och då får man ju ställa upp.
Ikväll kommer Linda, Ingela, Jessica, Johanna och Elin hit för lite "girls night" och firande av min födelsedag. Mycket trevligt kommer det att bli! 

Ciao, så länge alla slappa som kommer ligga i soffan hela dagen!


Soffpotatisar, HA!


Google Crome!

Okej allesammans, nu är det dags för er att byta ut era webbläsare!
Istället för att köra på internet explorer eller firefox - börja använda Google Crome.
Det går lätt att ladda ner alldeles gratis, och du får en mycket mer personlig webbläsare som är upp till 9 gånger snabbare än exempelvis explorer.

Man kan välja olika teman för webbläsaren som sedan kommer prägla utseendet. Själv har jag precis bytt ut mitt leopardmönster mot en fräsch, rosa design! SNYGGT och framför allt bra.



Och ni vet den lilla raden där man skirver in webbadresses osv, den används också som ett direkt sökfält. Vill du tex. hitta olika receptsidor skriver du bara in "recept" och vips så söker google upp det åt dig. Alltså slipper du gå till Googles sökmotor, eftersom adressraden även fungerar som detta. SMART.

HÄMTA WEBBLÄSAREN HÄR!
(klicka)


aj LÖV jo



Titta, det är ändå ganska fint med höst.




Hösten

Nu är det verkligen höst ute. Men jag vet inte om jag tycker om det eller inte, jag har inte riktigt bestämt mig än. Fast jag tror att jag gillar denna mysiga årstid - jag ser i alla fall många fördelar med den.

1. Hur mysigt är det inte att krypa upp i soffan tillsammans med sin älskling och titta på en bra film?

2. Man får ha mysiga vinterskor, jackor, halsdukar och vantar på sig.

3. När man jobbar får man inte ångest över att man inte får vara ute och sola och bada, så som man känner på sommaren.

4. Jag fyller år.

5. Det finns mycket bra att se på TV vid den här årstiden. 

6. Och man får inte ångest när man vill ligga inne en hel dag för att titta på Vänner, som förövrigt är världens roligaste serie.

Ja, jag gillar hösten.

Ps. Nu ska jag gå ut och ta lite kort på hösten, så ska ni få se hur fint det egentligen är. Ha!

Tröstshopping

Sex ansiktsprodukter senare kom jag hem för att spendera världens tråkigaste lördag i soffan. Om det ändå kunde bli söndag.

Andreas ♥
Saknar min älskling!

Gud gör mig vuxen

Jobbade heldag idag, vilket innebär åtta timmar, vilket i sin tur är grymt mycket.
Är bortskämd och van att jobba max sex timmar per dag, men idag tyckte väl Gud att jag skulle växa upp - och alltså jobba åtta timmar som resten av Sveriges vuxna befolkning.

Dock gick det väldigt fort, och på eget initiativ gjorde jag i ordning halloween-dekorationerna. Och därmed har jag kommit på ett yrke som skulle vara "mäkta" intressant och kul - dekoratör.
Kanske visar en bild på mitt mästervärk framöver. Och sen får ni helt enklen rösta om ifall jag ska söka till dekoratör-linjen eller inte. För så heter det nog.

Nej, nu fortsätter jag med vänner. Skulle bara slänga in ett hej.
Och ett hej då.
HEJ DÅ.

Myspys

Idag har det inte varit någon kreativ dag. Eller ja, anser man att det är kreativt att leta musik på Spotify, blogga, läsa bloggar och kolla efter snygga smycken så har jag lyckats. Men det är ju en tveksamhet.
Igår var jag mer kreativ.
Först tre timmar fika. Inte dumt alls. Först 90 minuter med Ingela, och sedan 90 minuter med Kim, Alexandra och Emily. Två hela fotbollsmatcher alltså. Sweet.
Myspys deluxe med Älsklingen på kvällen. Tittade på en jätterolig film som vi verkligen GARVADE åt ett antal gånger. The Proposal - se den! En av de roligaste filmerna jag har sett. Wow!
En supermysigt kväll, som alltid, med den finaste ♥
Ikväll ska jag till Linda där all the others är också ikväll. Ska bli trevligt, får se om jag känner igen alla.

Snyltare

PYTTipannan blev delikat, mer delikat än någon annan pyttipanna.
Nu sitter jag på biblioteket och, tro det eller ej, surfar gratis. Är inte det service så säg?
Snart kommer Ingela hit och då ska vi traska vidare till Sunday för lite fika. Dock ska jag inte köpa den förbannade mangosmoothien igen. Usch.
Men trevligt blir det med fika, och idag mår jag lite bättre. Liiiite.




Pytt eller pitt?

Skulle precis ställa mig för att laga lite pyttipanna, samtidigt som jag ringde till Andreas som är på jobbet. Det slutade med att jag fick stänga av plattan och avsluta det jag hade börjat på. Men det gör inte så mycket, eftersom jag nu istället har en lunchpartner, eftersom älsklingen skulle försöka komma hem på lunchen. Mysigt.

Angående maten pyttipanna har jag en liten rolig sak att berätta.
På restaurangen på Ingestrand (Arvikas största badplats) bjöd de på PITTipanna som dagens lunch för några år sen. Jag känner på mig att det blev mycket mat kvar den dagen.

Varför har vissa ketchup på pyttipanna?
Det är ju insane.

Happy birthday

Jag har fyllt år. Eller ja, "vem har inte det?" tänker ni.
Men jag fyllde faktiskt år i förrgår - för nittonde gången. Grattis till mig!


Blommor och vännerboxen - all seasons av Andreas ♥



...och sen fick jag bland annat två par uggs och nitarmband av min kära syster och Chris.
Av mamma och pappa fick jag bland annat jättesöta förvaringskorgar. Och mycket mer.
Take a look!


Tomathjärta

Undrar hur mamma gör när hon odlar tomater, egentligen?
Det syns ju i alla fall att hon lägger ner massa arbete och framför allt kärlek vid odlingen.
Beviset kommer vid skörden;



Mycket roligare än vanliga tomater


Kulturell i Arvika




Jag känner mig så jävla kulturell med en amerikan i huset. Kul att man får träna sin engelska, eller svengelska ska jag kanske säga.

Angående mitt lilla dilemma igår så övertalade min syster mig att åka med till Oslo. Blev faktiskt riktigt trevligt med många skratt och galenskaper. Och Chris kom hem helskinnad.

Syster och Chris åker hem på söndag, och fram tills dess har vi jättemånga planer. Vi ska typ göra allt som går att göra i lilla staden Arvika, inte för att det är så mycket, men det kanske blir det när man ska få ihop det på fem dagar?

Vad skulle ni hitta på med en amerikan som hälsar på?
Jag menar, dom är ju vana hamburgare stora som tefat, shopping av högsta kvalité och starbucks runt varje hörn.
Vad har vi att erbjuda, en torr bulle på nordells eller en förjäklig mango-smoothie på det hippaste stället i stan? Nja, man förstår ju varför folk började emigrera för ett x antal år sen. Tack gud för att du skapade flygplanet.

Dilemma nr 1 för dagen

Konstigt att jag alltid ska ha så svårt för att bestämma mig. Det behöver inte handla om några viktiga saker, bara massa oviktiga skitsaker som egentligen inte har någon betydelse. En fis i rymden helt enkelt.

Idag handlar mitt dilemma om;

Ska jag åka med till Oslo (Gardemoen) för att hämta min systers pojkvän på flygplatsen. Resan tar tur och retur fyra timmar. Min kära syster menar på att det blir mysigt om jag följer med, eftersom vi då kan babbla oss igenom hela resan tillsammans med vår bror.
(det ska även tilläggas att min syster är hemma från Dublin, där hon annars bor.. och hennes pojkvän kommer också och hälsar på här i Sverige, just från Dublin.)

eller

Ska jag fika med Ingela, som frågade mig om det igår?
Henne har jag ju faktiskt inte träffat på år och dag..

Vad ska jag välja?!


Logga ut-gåtan

Jag har redan nu en liten fundering.

Tänk er att ni är inne på en sida där man är tvungen att logga in på, t.ex. hotmail, bloggen osv.
Plötsligt börjar saker och ting gå väldigt sakta, och tillslut tappar du tålamodet och av frustration klickar du på "logga ut". DETTA GÅR DOCK JÄTTEFORT! På två röda är du utloggad, och inget mer med det.

Men hur kommer det sig att sidan helt plötligt blir så snabb för att man vill logga ut?
Tänker datorn "tack och lov att hennes tålamod tog slut, nu slipper vi henne - hej då"?

Detta har jag funderat på länge, kan någon ge mig svar?


Ni förstår min frustration